Rusland om de militaire luchthaven in het Noordpoolgebied te upgraden

Rusland om de militaire luchthaven in het Noordpoolgebied te upgraden

  Volgens het Russische "Nieuws" -rapport besloot de Russische defensie-afdeling onlangs om de ARNADER-luchthaven in Chukci-schiereiland te upgraden en een moderne ingezeten infrastructuur op te bouwen voor de Russische vliegtuigkracht. Na de voltooiing van de transformatie wordt de luchthaven de grootste militaire luchthaven in het noordoostelijke Rusland, en helpt de Russische luchtvaartkracht om de noordzee-route beter te beheersen om de economische belangen van Rusland in de regio te waarborgen.

  Anderel Airport ligt in Chukcche, Rusland.

Op dit moment zijn militaire luchthavenfaciliteitenonderzoek gelanceerd en wordt verwacht dat de gehele reconstructie van renovatie al enkele jaren werkt.

Na de voltooiing van de transformatie kunnen de Russische militaire jagers en drones hier het hele jaar door worden gestationeerd. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog is het Sovjetbedrijf van plan om een ??sterke legertroepen in Chukcche te bouwen en vervolgens op te geven omdat het schiereiland belangrijker is. In 1950 werden Arnadel-soldaten en burgerluchthavens voltooid, om alle aspecten van bommenwerper, jager en personeelsleven te beschermen, geleidelijk de infrastructuur construeren, zoals LABIT en residenti?le gebouwen.

De luchthaven biedt niet alleen service-garantie voor Airborne-troepen niet alleen voor Airborne-troepen. Vóór de jaren tachtig, Arnedel Airport als een bestrijding van de diagram-95 strategische bommenwerper, die voor het militaire vliegtuig is om te tanken, repareren of aanvullende wapensmunitie. In die tijd woonde de luchthaven ook in Jacques -28 en Su-15 Interception Machine.

In het begin van de jaren negentig stationeerde de vechters niet langer, de infrastructuur ging de verlaten toestand binnen. Het is pas afgelopen jaren, Anardel Airport is opnieuw ingeschakeld. Op 1 december 2020, Rusland, een MIG-31BM-jagerband, in de luchthaven van Anedel, die verantwoordelijk is voor de reguliere waardeklasse. De 317 van de Russische Pacific-vloot wordt gemengd in het vliegtuig en de bemanningsleden van het luchtvaartkorps, dat ook van het schiereiland KamChatka verandert. Deze zomer, twee kaart -160 strategische bommenwerpers, tijdens de externe luchtvaart tactische vliegende militaire oefening, over bijna 7.000 kilometer en uit Arnad Airport vanuit Saratovan.

Bovendien ging de Russische Marine Airborne "Sea Carving" Light Drone en "Outpost" Middelgrote Drone ook de luchthaven binnen. In de toekomst is de reis verder, het model is drone of wordt gestationeerd.

  De voormalige plaatsvervangende minister van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de oorspronkelijke plaatsvervangend secretaris-generaal van de Verenigde Naties, wordt erop gewezen dat er veel landen in de North Polariteit zijn, en Rusland moet de marine-troepen implementeren, schepen schepen en militaire bases aanlegt Consolideer het regionale militaire bestaan. In de afgelopen jaren is het Russische ministerie van Defensie begonnen met een upgrade van een grootschalige upgrade van de luchthaven van het eiland langs de Noordpoolkust van de Noordpoolkust. Op dit moment is de Yelzo Wo Air Force-basis in het schiereiland Kamchatka begonnen met het bouwen van vliegtuigen BUNKER, en update communicatie- en navigatiesystemen en zal de marine MIG-31-jager en de AIR-35S-jager stationeren. Gelegen in de luchthaven van Nagier Skaya in Alexandri?, zal Fandisji, Frankrijk, worden omgezet in een militaire basis die het hele jaar door in huis kan zijn. De toekomst kan een SU-34 bomberbrigade of MIG-31-jagerbrigade inzetten, IR -78 brandstofmachine ook gestationeerd.

De New Side Island Roggauvo Air Force Base wordt ook gerepareerd. Sinds 2020 begonnen Russische vechters de bommenwerper te spannen en de SU-33-draagmachine draait zich tot deze waarde.